Bedrijfsteksten

U geeft leiding aan een mooie en gezonde onderneming in Noord-Nederland. Met een gerust hart staat u in voor het product en de diensten die uw bedrijf te bieden heeft. Alle vakbekwaamheid, ervaring en expertise die in uw organisatie opgeslagen ligt, komt ten goede aan de klant die de servicegerichtheid van het bedrijf weet te waarderen.

Terecht bent u trots op uw onderneming en die trots mag u laten zien. In folders, bedrijfspresentaties en advertentiecampagnes laat u zichtbaar worden dat u de lat hoog legt voor uzelf en de medewerkers. De teksten over uw bedrijf moeten tegelijkertijd ook passend zijn bij de activiteiten binnen de onderneming.

Die benadering vereist een communicatiespecialist die zich snel vertrouwd maakt met alle aspecten van het bedrijf. Dat specialisme vindt u bij PR-Kwadraat in het Drentse Zandpol. Na het inventariseren van alle informatie tijdens een interview van ca. 60 minuten schrijf ik de tekst die uw bedrijf perfect in beeld brengt: foutloos, wervend en actueel.

Voor verder informatie over bedrijfsteksten in de regio Drenthe kunt u gebruik maken van het contactformulier PR-kwadraat op deze site.

 

 

"Wij waren blij verrast met de tekst, heel erg leuk."
Maaike en Hendrik Hobers - LPH Holland, Coevorden
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw bericht:
Uw URL :