Tweede pagina

PR-Kwadraat biedt hulp aan hoog opgeleide buitenlanders die snel de grammatica en een behoorlijk niveau van spreekvaardigheid onder de knie willen hebben. Voor deze groep cursisten is het belangrijk individuele support te ontvangen die niet afgeremd wordt door medecursisten die wat meer tijd nodig hebben om zich de materie eigen te maken. Bekijk voor meer informatie het tabblad NT2

Ook kinderen (basisschool en voortgezet onderwijs) hebben baat bij onze intensieve begeleiding als faalangst, concentratiestoornissen of dyslexie gediagnosticeerd is. Voor deze hulpvragers ontwikkelt PR-Kwadraat een begeleidingstraject dat zich kenmerkt door maatwerk, laagdrempeligheid en een rustige leeromgeving.

Organisaties en ondernemingen die hun medewerkers zien worstelen met spelling en stijl kunnen ook gebruik maken van de taalexpertise binnen PR-Kwadraat. Individuele begeleiding, groepsinstructie, sollicitatietraining, spreekvaardigheid, alles is mogelijk.

Informeer met het contactformulier op deze pagina vrijblijvend naar de details en opzet van het pakket dat PR-Kwadraat u te bieden heeft:

Diensten taaltrainingen

"Wat een leuk verhaal, heerlijk leesbaar!"
Martijn Aslander - lifehacker, connector, Groningen
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw bericht:
Uw URL :