NT2 Nederlands als tweede taal

Voor het snel aanleren van een tweede taal is een leeromgeving met veel medecursisten niet ideaal. Tempoverschillen, intellectuele bagage en opnamecapaciteit zijn in heterogeen samengestelde groepen zo divers dat er vaak remmende factoren optreden bij het verwerven van basisgrammatica en spreekvaardigheid.

PR-kwadraat heeft daarvoor een sublieme oplossing. Door de persoonlijke benadering en gedegen vakkennis kan ik taalinstructie aanbieden die perfect aansluit bij het niveau van de cursist. Al na een paar intensieve lessen spreekt en schrijft de cursist eenvoudig Nederlands en het niveau van spreken en schrijven neemt daarna in rap tempo toe.

De cursist kan er na een paar lessen voor kiezen toch in een groep onderwijs te volgen. Desgewenst kan de individuele benadering en begeleiding ook voortgezet worden tot het niveau dat nodig is voor succesvolle deelname aan het MBO, HBO of Wetenschapelijk Onderwijs is behaald.

Ook voor NT2 verzorgt PR-kwadraat het cursusaanbod op maat!

Informeer met het contactformulier vrijblijvend naar alle mogelijkheden van het volgen van lessen in Zandpol, thuis of op een andere gekozen locatie. Vergeet niet uw contactgegevens op het formulier te vermelden!

 

Afbeelding

Logopedie bij PR-Kwadraat

Vanaf januari 2015 voorziet PR-Kwadraat ook in hulp op het gebied van logopedie. Neem voor behandeltijden, locatie en intake gerust contact op met PR-Kwadraat. Het liefst via het contactformulier op deze... lees verder

"Je schreef een perfecte tekst!"
Jos Wijland, Drents ondernemer van het jaar 2011 - Kasteelheer, Coevorden
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Uw bericht:
Uw URL :